Search query:

1 2 3 520 10 / 5199 POSTS
Asaf Ademi merr drejtorinë e rëndësishme për shqiptarët

Asaf Ademi merr drejtorinë e rëndësishme për shqiptarët

Asaf Ademi, Ministri i Kulturës nga radhët e Lëvizjes BESA, padyshim q...
Vendim për ndarjen e Çmimit Shtetëror “Nëna Terezë” në vitin 2018

Vendim për ndarjen e Çmimit Shtetëror “Nëna Terezë” në vitin 2018

Në bazë të neneve 8,9,11,12,13, 17,18 dhe 19 të Ligjit për çmimet shte...
Në Pelince-shqiptarë, në Krushevë-шиптари (siptari)

Në Pelince-shqiptarë, në Krushevë-шиптари (siptari)

Në festë shtetërore, para Presidentit të shtetit, i cili për nga detyr...
Afrim Gashi vazhdon takimet intenzive me strukturat partiake

Afrim Gashi vazhdon takimet intenzive me strukturat partiake

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, vazhdimisht është duke pasur ta...
1 2 3 520 10 / 5199 POSTS