Vendet që do të mbeten pa rrymë, në ditët e ardhshme

Vendet që do të mbeten pa rrymë, në ditët e ardhshme

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytete e Kosovës për disa nga ditët e ardhshme. Më poshtë ua sj...

Vizita e Vuçiqit, Njësia Speciale niset drejt Mitrovicës
Vuçiq kërkon ndihmë nga Putini për Kosovën
Kurti mohon se është takuar me liderët e PAN-it për shfuqizimin e Speciales

KEDS-i, të hënën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytete e Kosovës për disa nga ditët e ardhshme.

Më poshtë ua sjellim raportin e plotë të KEDS-it, të papreku

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 28.02.2018 në NS 220/35 kV Elektrana A do të ndërprehet:

• Dalja 35 kV Hamidi-Ibër Lepenci (Kodi: 150200) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Ibër Lepenci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 28.02.2018 në NS 35/10 kV Besia do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Besi Pompa (Kodi: 10013013) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat Besi

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Mazgiti do të ketë ndërprerje totale. prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti Obiliq një pjesë, Mazgit, Boshnjakt, Ujisjellsi, Shkabaj, Reforma, Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci, Graca, Brezhnica , Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë), Prilluzhë, Berrnica, NSH Monting, Noti, Raskova ,Mulliri Prugovc, Prugovc, Breznica, Kozarica, Barileva dhe RTK Bakshia.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

4.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë kosova 1 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Udhëkryqi Kabllovik (Kodi: 10012002) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Anen e djathtë të qytetit në Fushë-Kosovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

5.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova ll do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (Kodi: 15018003) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana majtë deri te rruga e çerdhes.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

6.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova ll do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Fushë-Kosova 1 (Kodi: 15018006) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

7.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë kosova ll do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Fushkosova 2 (Kodi: 10012005) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa te tregu Uglarin komplet një pjesë të Fushë-Kosovë,s ana e djathtë deri te TS Çeku.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

8.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë kosova 1 do të ndërprehet.

• Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat Bresje Fushë-Kosovë, Tregu, Ambullanta Bresje, Bogujevci, Alumili dhe Kisha Bresje.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

9.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë -Kosova 1 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Batllava-Kuzmini (Kodi: 10012009) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat e Ujësjellësit .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

10.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë kosova 1 do të ndërprehet.

• Dalja 10 kV Thertorja F.k (Kodi: 10012010) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

11.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova ll do të ndërprehet.

• Dalja 10 kV Fabrika e ushqimit të kafshëve (Kodi: 15018011) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika e ushqimit të kafshëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

12.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova 1 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Mulliri (Kodi: 10012012) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Fushë- Kosovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

13.

Më 27.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova ll do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Hekurudhat e Kosovës (Kodi: 15018013) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hekurudhat e Kosovës Fushë- Kosovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

14.

Më 27.02.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakutë, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

15.

Më 27.02.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Letanci (Kodi: 14000012) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranqë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

16.

Më 28.02.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV J5 Bardhoshi (Kodi: 13000001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

17.

Më 28.02.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV J6 Rezervaret-Kfori (Kodi: 13000002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe Bërnica e Ulët, Barilevë Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët,”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha dhe ndriçimi publik për autostradë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

18.

Më 28.02.2018 në NS 35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

19.

Më 28.02.2018 në NS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgiti (një pjesë), Obiliqi (një pjesë), Reforma dhe Al Petrol.Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 01.03.2018 në NS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Trasing-Gurëthyesit (Kodi: 16021010) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Trasingu, Gurëthyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e shtyllës së betonit.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 28.02.2018 në TS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Ponoshevci (Kodi: 80080006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 28.02.2018 në TS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 28.02.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ketë ndërprerje totale. prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.14 Qershori, rr.Bajram Curri, rr.Bujar Roka, rr.Demush Taha, rr.Dërgut Vokshi, rr.Hasan Dashi, rr.Luigj Gurakuqi, rr.Mark Malota, rr.Mihail Grameno, rr.Mithat Frashëri, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula, rr.Shefki Shasivari, rr.Tahir Efendija, rr.Fehmi Agani, Lugbunari, rr.Nënë Tereza, Qerim, rr.Sadik Pozhegu, rr.Wesley Clark, rr.Adonis Byci, rr.Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, rr.Dedë Gjon Luli, rr.Ibrahim Fehmiu, rr.Lekë Dukagjini, rr.Mark Lleshi, rr.Mark Malota, rr.Mithat Frashëri, rr.Nënë Tereza, rr.Pashko Vasa, Rruga Tivarit, fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë, Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë), Stubëll, fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq, Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmajtja preventive e gjitha kthinave 35 kV, 10 kV dhe transformatorëve energjetik.

4.

Më 28.02.2018 në NS 35/10 kV Malisheva do të ketë ndërprerje totale prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), rr.606 Pavarësia (1 konsumatorë), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës, Spitali i Qytetit, rr.608 Hamdi Berisha, Rr.535 Prof.Hamdi Berisha, rr.554 Viliam Voker, rr.601 Sheshi i Dëshmorëve, rr.602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, rr.603 Adem Jashari, rr.604 Imer Krasniqi, rr.605 Rilindja Kombëtare, rr.606 Pavarësia, rr.608 Hamdi Berisha, rr.610 Hizri Mazreku, rr.611 Jahir Mazreku. rr.612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumatorë), Senik (1 konsumatorë), Rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumatorë), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë, Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë. Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

5.

Më 28.02.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, rr.Lekë Dukagjini, Molliqi, Nivokazi, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë), Stubëll.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 28.02.2018 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 28.02.2018 në TS 110/35/10KV Peja 1 do të ndërprehet.

• Dalja 10 kV Vitomirica (Kodi: 50000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

2.

Më 28.02.2018 në TS 35/10KV Peja ll do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Dalja lll (Kodi: 50051003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja te shkolla e Artit dhe Fakulteti Dukagjini.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit.

3.

Më 27.02.2018 në TS 110/10KV Peja 2 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Zahaqi (Kodi: 51000010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit, Rosujat.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 27.02.2018 në TS 110/10KV Peja 2 do të ndërprehet.

• Dalja 10 kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 28.02.2018 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Vitomerica (Kodi: 50000010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 28.02.2018 në NS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Fusha e Pejës (Kodi: 50000009) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.02.2018 në TS 110/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 27.02.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Grnqari (Kodi: 31000009) prej orës 12:30 deri në ora 13:15

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë fshati: Gerqar dhe “Breu Petrol” Hysen Hoxha.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

3.

Më 27.02.2018 në TS 110/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe Zymi .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 28.02.2018 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 28.02.2018 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 28.02.2018 në TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Poslishta (Kodi: 30035006) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi, Gurthyesi Renelual Tahiri, Vlashna dhe Muradema.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.02.2018 në TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet.

• Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshtrat: Krushefc, Polac, Dashefc, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 27.02.2018 në TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 28.02.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Aqareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 28.02.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: .L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitaku, Kostërci, Runiku, Baja, Syrigana, Radisheva, Qitaku. Leqina dhe Pemishta.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.02.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dobratinë, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 27.02.2018 në TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Bablaku (Kodi: 41000001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Terrni, Bablaku, Rubovci,Kojska, Ata Projekt, Dafina Shumolli, Bali Comerce, ETC, Gërlica, Rasim Halili, TS Metal Kosova, Universium Babushi i Ri, Surqina, Cërrnilla, Mirashi i Ri dhe Mirashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 01,02,03.03.2018 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shalë dhe Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave, konzollave, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorit.

4.

Më 28.02.2018 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 28.02.2018 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Rashica (Kodi: 41046001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 27.02.2018 në TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Koretini (Kodi: 62000017) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

2.

Më 27.02.2018 në TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevcë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 28.02.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reqani, Hajnoci, Meshina, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirinca, Krileva, Leshtari, Boleci, Vaganeshi, Kremenata dhe Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 28.02.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

• Dalja 10 kV Muqiverci (Kodi: 62000011) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnicë e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosellë, Karaçevë e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0