Stephen Hawking dha frymën e tij të fundit sot – por a besonte gjeniu në Zot?

Stephen Hawking dha frymën e tij të fundit sot – por a besonte gjeniu në Zot?

Gjeniu dha frymën e tij të fundit sot. Bëhet fjalë për Stephen Hawking, intelektualin e madh, i cili përveç çështjeve shkencore, kishte pikëpamje të f...

Erdoğan: Ata që dështuan më 15 korrik kërkojnë mënyra tjera për grushtshteti
Gjashtë të vdekur në një aksident në Itali
Babai nisi hapjen e rrugës prej shtatë kilometrash nëpër mal, që fëmijët ta vizitojnë më shpesh (Foto)

Gjeniu dha frymën e tij të fundit sot. Bëhet fjalë për Stephen Hawking, intelektualin e madh, i cili përveç çështjeve shkencore, kishte pikëpamje të forta edhe mbi Perëndinë.

Dhe siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, gjithmonë është interesante të dimë se si një mendje inteligjente e një kërkuesi shkencor ka folur rreth një çështje e cila mbetet si “çështje e diskutimeve” ndër shekuj.

Bëhet fjalë për fizikantin dhe kozmologun e njohur në botë, i cili ka marrë shumë nderime për punën e tij në fushën e kozmologjisë, fizikës kuantike, vrimave të zeza dhe natyrës së kohës hapësinore.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0