Radhe te gjata pritje per te blere tekstet shkollore

Radhe te gjata pritje per te blere tekstet shkollore

Radhë të gjata dhe orë të tëra pritje ka pasur sot në pikat e shpërndarjes së teksteve shkollore për arsimin bazë. “Vonesa në tenderit për pulla...

Shënohet Dita e dhurimit të gjakut dhe 73 vjetori i themelit të Kryqit të Kuq në Maqedoni
Ende asnjë masë për dislokimin e deponisë së egër në Strugë
Lajmi i fundit/ Afrim Gashi unanimisht zgjidhet Kryetar i ri i Lëvizjes BESA

Radhë të gjata dhe orë të tëra pritje ka pasur sot në pikat e shpërndarjes së teksteve shkollore për arsimin bazë.

“Vonesa në tenderit për pullat e reja ka bërë që jo të gjithë botuesit të paijisen në kohë me pullën dhe hologramën e Ministrisë së Arsimit, të detyrueshme për tregtimin e librit shkollor,” – u shpreh Drejtoresha e Arsimit Parauniversitar Zamira Gjini, në një deklaratë për shtyp.

Sipas një udhëzimi të Ministrisë së Arsimit shpërndarja e librave duhet të fillonte me 25 gusht.

Prindërit u shprehën, për disa media, se përvec rradhëve të gjata ka edhe mungesa në tekste.

Viti i ri shkollor do të filloj më 13 shtator dhe do të përfundoj në qershor 2017.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0