Përleshje dhe rrahje mes deputetëve në Turqi (VIDEO)

Deputetë të shumicës dhe opozitës në parlamentin turk u përfshinë në një konfrontim fizik në ambientet e parlamentit në Turqi. Përleshja shpërtheu pas...

Agimi, shqiptari që përloti gjykatësin anglez, udhëtoi poshtë kamionit për djalin e sëmurë (VIDEO)
Kaliforni: Filloi shitja e marihuanës për rekreacion
Çfarë mesazhi i dërgoi Putini Presidentit Erdogan për Vitin e Ri?!

Deputetë të shumicës dhe opozitës në parlamentin turk u përfshinë në një konfrontim fizik në ambientet e parlamentit në Turqi. Përleshja shpërtheu pas miratimit të disa neneve të reja të ligjit elektoral.

Ndryshimet në ligj parashikojnë që kutitë e votimit të quhen të vlefshme edhe nëse nxirren të pavulosura nga qendra e votimit. Po ashtu, do të lejohet hyrja e forcave të sigurisë brenda qendrave të votimit, mjafton të thirren nga një votues.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0