Panikë nga terri rreth mjekësisë, nxënësit të frikësuar kthehen në shtëpi

Ndriçimi publik përreth shkollës së mesme të mjekësisë “Dr Pançe Karagjozov”, pas kompleksit të klinikave, tashmë një kohë të gjatë nuk funksionon. Pë...

Ministria e Kulturës ka anuluar edhe një konkurs
Lëvizja BESA pritet të ketë këto poste në Qeveri?!
“Shpijun” i Ali Ahmetit apo i Nikolla Gruvskit ishte Vesel Memedi me 27 prill?!

Ndriçimi publik përreth shkollës së mesme të mjekësisë “Dr Pançe Karagjozov”, pas kompleksit të klinikave, tashmë një kohë të gjatë nuk funksionon. Për këtë problem kanë reaguar prindërit e fëmijëve të kësaj shkolle. Për problem ankohen nxënësit e nderimit të dyte, të cilët janë të obliguar të ecin nëpër errësirë gjatë pushimit dhe kur kthehen prej shkolle për në shtëpi. Qyteti i Shkupit nuk ka komentuar për mungesën e dritave duke na orientuar tek Komuna Qendër, shkruan Nova Makedonija, transmeton KOHA.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0