“O ju që besuat, ruajeni veten tuaj! …

Kur thotë Kurani për veten se është Libër i qartë, ka për qëllim se parimet e tij janë shumë të qarta dhe precize. A dëshironi autoritet, dinjitet, re...

Fjalimi i Sekretarit të Përgjithshëm të Lëvizjes BESA, Skender Rexhepi – Zejd, gjatë tubimit qendror në Gostivar
Anita Latifi: Pas 5 vitesh jashtë shtëpisë do të kthehemi fuqishëm faleminderit ministër Asaf Ademi
Asaf Ademi: T’i tejkalojmë barrierat nga e kaluara, të mendojmë për të ardhmen tonë

Kur thotë Kurani për veten se është Libër i qartë, ka për qëllim se parimet e tij janë shumë të qarta dhe precize. A dëshironi autoritet, dinjitet, respekt dhe mbrojtjen e Zotit në çdo sferë të jetës? Si prind, si punëtorë, si njeri…? “O ju që besuat, ruajeni veten tuaj!

Ai që ka humbur, nuk ju dëmton juve kur jeni në rrugë të drejtë…., Askush nuk mund tët dëmtoj nëse ti je ashtu siç duhet, sepse nuk lejon Allahu! Do të ketë rënie dhe sprova, mirëpo fitorja është jotja në fund – me kusht që të kujdesesh për veten dhe sjelljen tënde.

Libri është i qartë! Vetëm e paqartë është se edhe krahas gjithë kësaj, recetën e suksesit e kërkojmë diku tjetër!? (hfz Amar Basiç)

(Breziiri)

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0