Kryetari i Besës, Afrim Gashi, i ftuar në hapjen e aeroportit të Stambollit (Dokument)

Kryetari i Besës, Afrim Gashi, i ftuar në hapjen e aeroportit të Stambollit (Dokument)

Kryetari i Lëvizjes Besa, Afrim Gashi, është i ftuar në hapjen e aeroportit të Stambollit. Ftesa i ka ardhur drejtpërdrejt nga ministri i Komunikacion...

Gashi: Integrimi mundëson shtet të së drejtës dhe sundim të ligjit
Nesër priten aderime të reja në Lëvizjen BESA
Ministri i Kulturës, Asaf Ademi, mbajti fjalim në debatin e parë publik lidhur me tekstin e ligjit të ri për realizimin e interesit publik në kulturë

Kryetari i Lëvizjes Besa, Afrim Gashi, është i ftuar në hapjen e aeroportit të Stambollit.

Ftesa i ka ardhur drejtpërdrejt nga ministri i Komunikacionit dhe Infrastrukturës, Mehmet Cahit Turhan.

Ftesa i adresohet kryetarit të Lëvizjes Besa, Afrim Gashi, ndërsa vjen në emër të Presidentit Erdogan, i cili do ta bëjë hapjen solemne të aeroportit.

Ky do të jetë aeroporti më i madh në botë, ndërsa në hapjen e tij janë ftuar dhjetëra burrështetas të botës.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0