Katastrofë në Tiranë te “City Park”/ Përmbytet kati i parë, 300 Persona të bllokuar në katin e dytë

Disa dhjetra qytetarë që kanë mbetur të bllokuar në qendrën tregëtare “City Park”, si pasojë e përmbytjes, do të shpëtohen me mjete lundrimi. Nga të d...

MBI 4 MIJË HEKTARË NËN UJË NË RRETHIN E SHKODRËS
Çfarë tha Albin Kurti dikur në Shkup!?
Donald Lu paralajmeroi burg “peshqve të mëdhenj” në janar, ja çfarë shkruan natën e ndërrimit të viteve

Disa dhjetra qytetarë që kanë mbetur të bllokuar në qendrën tregëtare “City Park”, si pasojë e përmbytjes, do të shpëtohen me mjete lundrimi.

Nga të dhënat mësohet se janë rreth 300 qytetarë, mes të cilëve gra dhe fëmijë, që kanë mbetur të bllokuar në katin e dytë të ndërtesës, ndërsa Forcat e Armatosura janë angazhuar në një operacion evakuimi.Sikundër raportohet pritet që për të larguar qytetarët nga ambientet e qendrës tregëtare do të përdoren gomonet.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0