Ja si e ka pritur Zaev vendimin për lirimin e të akuzuarve të “Monstrës”

Ja si e ka pritur Zaev vendimin për lirimin e të akuzuarve të “Monstrës”

Numri një i Qeverisë Zoran Zaev ka treguar sesi e ka pritur vendimin për lirimin e të akuzuarve të “Monstrës. “Patjetër të dihet e vërteta nëse duam t...

Skandali shqiptar: Dekoratomani Sulejman Rexhepi turpërohet keq
Të mposhtësh sëmundjet pa ilaçe, Hetem Ramadani: Të gjithë kemi mundësi të jetojmë 140 vjet
Zaev: Askush nuk është mbi Kushtetutën (Video)

Numri një i Qeverisë Zoran Zaev ka treguar sesi e ka pritur vendimin për lirimin e të akuzuarve të “Monstrës.
“Patjetër të dihet e vërteta nëse duam të jemi shtet normal, në këtë drejtim e shoh edhe vendimin e Prokurorisë. Prokuroria ka vepruar drejtë, me qëllim të shqyrtohen dëshmitë e PSP-së. Kjo hodhi në njollë të zezë jo vetëm tek shqiptarët por te të gjithë. Të gjithë e duan drejtësinë. Proceset gjyqësore po rrjedhin”, ka thënë Zaev në “Rruga drejt” në Alsat-M, transmeton Medial.mk.

Lidhur me rastin e “Lagjes së trimave”, ai tha se do t’i jepet rast instancave të këtushme gjyqësore dhe se mund të ftojnë ndonjë ekspertë të huaj ndërkombëtar që do të ndjek gjithë procesin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0