Hoxhë Elvis Naçi apel për bashkimin e shqiptarëve: Jemi ndarë padrejtësisht! (Video)

Hoxhë Elvis Naçi apel për bashkimin e shqiptarëve: Jemi ndarë padrejtësisht! (Video)

Vëllezër dhe Motra te nderuara padrejtësisht ne Shqiptarët jemi të ndarë në troje të ndryshme por gjithmonë zemrat tona kanë qene të bashkuara! Të ndihmojmë Shqiptarët tanë! MeShqiptarët për Shqiptarët. Videon mund ta përcillni në këtë Link.

Skender Rexhepi – Zejdi: Deputetët e VMRO-së të jenë të vetdijshëm për të ardhmen e fëmijëve të tyre
Asaf Ademi: Grantet e Fondit të Ambasadorëve për mbrojtje kulturore të SHBA-ve mbështetëse e mbrojtjes së trashëgimisë kulturore dhe vlerave të mirëfillta kulturore
Fjalimi i ministrit të kulturës, Asaf Ademi gjatë tubimit qendror në Gostivar

Vëllezër dhe Motra te nderuara padrejtësisht ne Shqiptarët jemi të ndarë në troje të ndryshme por gjithmonë zemrat tona kanë qene të bashkuara! Të ndihmojmë Shqiptarët tanë! MeShqiptarët për Shqiptarët. Videon mund ta përcillni në këtë Link.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0