Hasim Memishi Sopi: Asaf Ademi nuk duhet të jep dorëheqje, dua që vendi të ec përpara

Hasim Memishi Sopi: Asaf Ademi nuk duhet të jep dorëheqje, dua që vendi të ec përpara

      Ministri i Kulturës NUK duhet të jep dorëheqje… Edhe pse ka të pakënaqur nga konkursi vjetor i ministrisë së kulturës, Mini...

Intensifikohen takimet në Lëvizjen BESA, kryetari Gashi në Tiranë, ministri Ademi në Stamboll dhe deputeti Memedi në Bruksel (FOTO)
Fjalimi i Ministrit të Kulturës, Asaf Ademi, gjatë tubimit përmbyllës të Lëvizjes BESA për referendum në Çair
Zejdi i BESËS: Ne duhet t’i votojmë ndryshimet kushtetuese, ardhmëria jonë është rruga drejt NATO-s dhe BE-së

 

 

 

Ministri i Kulturës NUK duhet të jep dorëheqje…

Edhe pse ka të pakënaqur nga konkursi vjetor i ministrisë së kulturës, Ministri NUK duhet të jep dorëheqje; për cilat projekte flitet në media, për cilët festivale? Për ata që nuk kanë mundur ta kalojnë as mahallën e vet? Festivale që i japin çmime njëri tjetrit për t’ja bërë qejfin vetvetes? Vërejtje ka dhe do të ketë, por para se të jep dorëheqje ministri i kulturës duhet të jep dorëheqje:
Ministri i shëndetësisë për gjendjen e mjerueshme në spitalet tona dhe skandalin me vaksinat e skaduara;
Zv.Kryeministri për çeshtje ekonomike për gjendjen e mjerueshme ekonomike;
Dorëheqje për ata që e çuan Nikollën në Budapest, nëse nuk e dinë kush janë duhet ti gjejnë sepse jeni shtet dhe për atë paguheni…

P.s: Unë nuk kam preferenca partiake, por flas si qytetar që dua ky vend të ec përpara..”, ka shkruar artisti Hasim Memishi Sopi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0