Dr. Bekim Sali rizgjidhet kryetar i degës së Lëvizjes BESA-Çair (FOTO)

Dr. Bekim Sali rizgjidhet kryetar i degës së Lëvizjes BESA-Çair (FOTO)

Para dy ditëve në selinë e Lëvizjes BESA janë mbledhur kuvendarët e degës së Çairit dhe e kanë zgjedhur kryetarin e degës, ndërsa sonte në mënyre solemne u përurua zgjedhja e kryetarit të Degës së Lëvizjes BESA-Çair. Për kryetar dege i kësaj Lëvizje, unanimisht u zgjodh doktor Bekim Sali, stomatologu i mirënjohur nga Çairi.

Qeveria e Maqedonisë: Punëtorëve të “Eurokompozit” u janë paguar nga 22 mijë denarë
Lëvizja BESA: Familja është kujtesa kolektive e kombit
Zejd Rexhepi në Click: Nuk ka ndasi BESA Shkup dhe BESA Tetovë, ka ndasi Levizja BESA në njërën anë dhe Bilall Kasami në anën tjetër

Para dy ditëve në selinë e Lëvizjes BESA janë mbledhur kuvendarët e degës së Çairit dhe e kanë zgjedhur kryetarin e degës, ndërsa sonte në mënyre solemne u përurua zgjedhja e kryetarit të Degës së Lëvizjes BESA-Çair.

Për kryetar dege i kësaj Lëvizje, unanimisht u zgjodh doktor Bekim Sali, stomatologu i mirënjohur nga Çairi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0