Do të protestohet para Kuvendit të Maqedonisë

Do të protestohet para Kuvendit të Maqedonisë

Dalja në Kuvendin e Maqedonisë e Ligjit për përdorimin e gjuhëve ka nxitur protesta kundër këtij ligji, që janë paralajmëruar për sot, në ora 12:00. K...

Një i burgosur ka tentuar të vetëvritet
Adnan Ismaili shkruan një letër të hapur për të sqaruar opinionin
Çmimi i naftës fillon të stabilizohet

Dalja në Kuvendin e Maqedonisë e Ligjit për përdorimin e gjuhëve ka nxitur protesta kundër këtij ligji, që janë paralajmëruar për sot, në ora 12:00.

Ky ligj mori Veto nga kryetari Ivanov dhe duhet sërish të kthehet në votim në Kuvendin e Maqedonisë.

Kryekuvendari Talat Xhaferi ka paralajmëruar se mbi 35 mijë amandamente të OBRM-PDUKM-së nuk do të shqyrtohen pasi që nuk kanë bazë juridike, respektivisht ligji tashmë ka kaluar në të gjitha procedurat e debatit, dhe duhet të rivotohet./Telegrafi/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0