Category: Religion

1 2 10 / 11 POSTS
Pesëmbëdhjetë vjet nga vrasja e kryeministrit të Serbisë

Pesëmbëdhjetë vjet nga vrasja e kryeministrit të Serbisë

Në Beograd shënohet sot 15-vjetori i vrasjes së ish-kryeministrit të S...
Ky është Kur’an-i tetëshekullor i shkruar me dorë

Ky është Kur’an-i tetëshekullor i shkruar me dorë

Në muzeun në Tokat të Turqisë ekspozohet Kuran i shkruar me dorë që da...
“O ju që besuat, ruajeni veten tuaj! …

“O ju që besuat, ruajeni veten tuaj! …

Kur thotë Kurani për veten se është Libër i qartë, ka për qëllim se pa...
Bëj mirë dhe shpreso mirë!

Bëj mirë dhe shpreso mirë!

Një grua plakë i shprehet shoqes së vete… Linda tre djem, të gjithë u...
Muslimanet e Arakanit në Bangladesh fëmijet u ndihmojnë familjëve

Muslimanet e Arakanit në Bangladesh fëmijet u ndihmojnë familjëve

Qindra mijëra muslimanë të Arakanit të cilët kanë ikur nga persekutimi...
Manifestimi i mevludit – domosdoshmëri kohe dhe jo risi e dëmshme

Manifestimi i mevludit – domosdoshmëri kohe dhe jo risi e dëmshme

Njëkohë të gjatë vazhdon të trazohet pluhuri rreth Mevludit, bën apo n...
Hulumtim: Numri i popullsisë muslimane në Evropë do të rritet

Hulumtim: Numri i popullsisë muslimane në Evropë do të rritet

Numri i muslimanëve të cilët jetojnë në shtetet e Evropës pritet të rr...
Shkup, mbahet program me rastin e ditëlindjes së Profetit Muhamed

Shkup, mbahet program me rastin e ditëlindjes së Profetit Muhamed

Në kryeqytetin e Maqedonisë, Shkup, u organizua program me rastin e di...
1 2 10 / 11 POSTS