Category: Maqedoni

Kategori për lajmet në përgjithësi.

1 166 167 168 169 170 201 1680 / 2004 POSTS
Hojt Ji: Zgjidheni çështjen e emrit

Hojt Ji: Zgjidheni çështjen e emrit

Zëvendës ndihmësi i sekretarit shtetëror të SHBA-së për Evropë dhe Azi...
Tani e tutje Qeveri varet nga Amdi Bajrami, e jo nga Ali Ahmeti

Tani e tutje Qeveri varet nga Amdi Bajrami, e jo nga Ali Ahmeti

Pas mundesise qe Sela ta leshon Qeverine, Amdi Bajram, duket qe do te ...
A dihet çfarë emri do të bartë aeroporti?

A dihet çfarë emri do të bartë aeroporti?

Qeveria akoma nuk ka plan konkret nëse do të fillojë dhe kur...
Gruevski: Të mos i përsërisim gabimet me shqiptarët

Gruevski: Të mos i përsërisim gabimet me shqiptarët

Ish lideri i VMRO-DPMNE-së, në kongresin e partisë, e porositi pasardh...
Osmani: Përgjimet janë keqpërdorur nga politika

Osmani: Përgjimet janë keqpërdorur nga politika

DPropozim-ligji për ndjekjen e komunikimeve dhe ai për Agjencinë Tekni...
Rrahje e nxënësve të shkollës së mesme të mjekësisë “Pançe Karagjozov”

Rrahje e nxënësve të shkollës së mesme të mjekësisë “Pançe Karagjozov”

Katër nxënës të vitit të tretë të shkollës së mesme të mjekësisë “Panç...
Zgjidhet kryetari i ri i VMRO-së

Zgjidhet kryetari i ri i VMRO-së

Opozita në bllokun maqedonas vazhdon të mbetet e dezorientuar. Në opin...
PDSH në Qeveri! Ja cilat resore do ti merr

PDSH në Qeveri! Ja cilat resore do ti merr

PDSH me dy deputetët e saj mund jetë pjesë e koalicionit me LSDM dhe B...
Dhjetra të plagosur në Vjenë

Dhjetra të plagosur në Vjenë

Përplasja e dy trenave në Austri ka shkaktuar përmbytjen e një vagoni....
1 166 167 168 169 170 201 1680 / 2004 POSTS