Category: Kosove

1 27 28 29 30 31 37 290 / 363 POSTS
Pacientët therren mes veti në Klinikën e Neuropsikiatrisë

Pacientët therren mes veti në Klinikën e Neuropsikiatrisë

Në orët e hershme të mëngjesit në Klinikën e Neuropsikiatrisë ka ndodh...
Politikanët kosovarë që i ruajnë paratë në bankat jashtë shtetit

Politikanët kosovarë që i ruajnë paratë në bankat jashtë shtetit

Janë deputetë të Kuvendit të Kosovës, por edhe zyrtarë tjerë të lartë ...
Demë Shehu uron nga burgu: Viti 2018, vit i bashkimit të Shqipeve!

Demë Shehu uron nga burgu: Viti 2018, vit i bashkimit të Shqipeve!

Uroj që populli ynë i dashur,njëherë e përgjithmonë të ndërgjegjësohet...
Pacolli: Liberalizimi i vizave është afër

Pacolli: Liberalizimi i vizave është afër

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli...
26 vjet nga sulmi i parë ndaj familjes Jashari

26 vjet nga sulmi i parë ndaj familjes Jashari

Sot bëhen 26 vjet nga sulmi i parë i forcave policore serbe në familje...
Skena politike në vitin 2017: Kush fitoi e kush humbi?

Skena politike në vitin 2017: Kush fitoi e kush humbi?

Viti 2017 përpos ngjarjeve dhe zhvillimeve të shumta që kanë ndodhur p...
1 27 28 29 30 31 37 290 / 363 POSTS