Bilall Kasamit i kanoset burg për falsifikim

Bilall Kasamit i kanoset burg për falsifikim

Ish-kryetarit të Lëvizjes BESA, Bilall Kasami mund të përfundoj në burg me dënim deri në 4 vjet. Sipas informatave që rrjedhin nëpër korridoret e gjyq...

Janeva: Pas projektit “Shkupi 2014” nuk qëndron vetëm një person
Rexhep Memedi: BESA u bë pjesë e qeverisë, shkaku i momentit historik të vendit në rrugën e saj euro-atlantike!
Ministri shqiptar nga Tetova ndez qiri në kishë për Pashkët, jep shembull për tolerancë (Foto)

Ish-kryetarit të Lëvizjes BESA, Bilall Kasami mund të përfundoj në burg me dënim deri në 4 vjet.

Sipas informatave që rrjedhin nëpër korridoret e gjyqeve por edhe sipas dëshmive për falsifikim të dokumentacioneve nga avokatët përgjegjës, ish-kryetari i Besës mund të dënohet me burg deri në 4 vjet, gjithë kjo vjen shkaku se personi në fjalë ka shkel gjitha lidhet dhe normat juridike në shtet, duke arritur që ti falsifikoj dokumentacionet e Lëvizjes Besa dhe bashkëpunëtoreve të tij të vjetër.

Mbetet të shihet, se si do përfundoj ky epilog gjyqësor i Kasamit, për falsifikimet e dokumentacioneve.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0