Anita Latifi: Pas 5 vitesh jashtë shtëpisë do të kthehemi fuqishëm faleminderit ministër Asaf Ademi

Anita Latifi: Pas 5 vitesh jashtë shtëpisë do të kthehemi fuqishëm faleminderit ministër Asaf Ademi

  Pas 5 vitesh jashtë shtëpisë, do të kthehemi fuqishëm me Programin e vitit 2019 dhe shfaqjet nga repertori i deritanishëm. Më shumë angazhim pë...

Intervista e plotë e kryetarit të Lëvizjes BESA, Afrim Gashi dhënë emisionit ‘’ Different’’
Afrim Gashi: Lëvizja BESA ka për qëllim të jetë vetëm në shërbim të popullit
Deputeti Rexhep Memedi pyet Kryeministrin Zaev për programin e qeverisë për zhvillim rural për Komunën e Studeniçanit

 

Pas 5 vitesh jashtë shtëpisë, do të kthehemi fuqishëm me Programin e vitit 2019 dhe shfaqjet nga repertori i deritanishëm.
Më shumë angazhim për aktorët tanë, më shumë publikë, më shumë art.

Guri i rëndë peshon në vend të vet!

👏👏👏 për të gjithë ata që ishin pjesë e miratimit të Programit 2019 me në krye Ministrin, Asaf Ademi!”, ka shkruar aktorja Anita Latifi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0