Anëtari i LSDM-së sulmon Zaevin, ja letra e plotë

Anëtari i LSDM-së sulmon Zaevin, ja letra e plotë

Një anëtar I përbetuar dhe aktivist i LSDM i ka dërguar një letër portalit Dokaz duke drejtuar akuza të rënda ndaj kryeministrit dhe liderit socialdem...

Rexhep Memedi në TV ART: Maqedonia gjendet para një momenti historik, BESA do të përkrah procesin drejt NATO-s dhe BE-së
Deputeti Nexhbedin Kahremani përsëri bën pyetje për rastin e Rexhail Qerimit
Ligjet e sektorit të ekonomisë pritet të ndryshohen (Video)

Një anëtar I përbetuar dhe aktivist i LSDM i ka dërguar një letër portalit Dokaz duke drejtuar akuza të rënda ndaj kryeministrit dhe liderit socialdemokrat Zoran Zaev. Arsyeja ka qenë intervista e fundit e kryeministrit, i cili me krenari thoshte se po i jep shansin funksionarëve të deritanishëm të VMRO-së, që të ngelin në detyra të drejtorëve dhe funksioneve nëpër njësitë rajonale, por edhe në drejtori të tjera./ INA

Anëtari i papunë ka shkruar:

“Zaevi po i pështyen në fytyrë njerëzit e tij. E dëgjova dy here. Kjo ka të bëjë me ministrin e propozuar të shëndetësisë, Filipçe. Zaev me këtë I jep shansin gjithkujt për tu treguar. Se ministri i propozuar u paska treguar shumë I aftë dhe se kemi harruar se ka qenë këshilltar i tij.

Po i jep shansin vetëm njerëzve të zgjedhur të VMRO-së, sepse ata ja vlejnë për këto detyra, sepse ajo parti gjoja si paska dhënë shansin për tu treguar, e tani ai po ja mundëson.

Mjerim, drejtorët do ia marrin në g…, do tja marr të drejtën për furnizime publike. Dhe ky minister do të bëj centralizimin e furnizimeve publike. Filipçe do të ketë fuqinë edhe për ti dhënë shuplaka këtyre drejtorëve

Zaev, jepi, tregoje veten deri në fund, tregoj brirët.”, ka shkruar anëtari i LSDM-së. (INA)

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0