Ahmeti: Debati për shqipen është shterur (Video)

Ahmeti: Debati për shqipen është shterur (Video)

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka folur për TV21 gjatë hyrjes në Kuvendin e Maqedonisë për të marrë pjesë në seancën për Ligjin për gjuhët, shkruan Tel...

Fruthi, diagnoza dhe masat parandaluese
Asaf Ademi: Njohja e gjuhës së tjetrit, e kulturës së tij dhe bashkëjetesa janë tipar me të cilin ne mund të mburremi edhe para vendeve më të zhvilluara të Bashkimit Europian
Anketa: 70 përqind e grekëve kundër përdorimit të emrit Maqedoni

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka folur për TV21 gjatë hyrjes në Kuvendin e Maqedonisë për të marrë pjesë në seancën për Ligjin për gjuhët, shkruan Telegrafi Maqedoni.

”Seanca është thirrë, rendi i ditës është caktu dhe debati është shterrë” tha Ahmeti.

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka folur për TV21 gjatë hyrjes në Kuvendin e Maqedonisë për të marrë pjesë në seancën për Ligjin për gjuhët, shkruan Telegrafi Maqedoni.

”Seanca është thirrë, rendi i ditës është caktu dhe debati është shterrë” tha Ahmeti.

Ahmeti: Debati për shqipen është shterrur

Ahmeti: Debati për shqipen është shterrur

Posted by TV21 on Mittwoch, 14. März 2018

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0