Afrim Gashi: Tragjedia e sotme thyeu zemrat tona dhe ngriu buzëqeshjen tonë

Afrim Gashi: Tragjedia e sotme thyeu zemrat tona dhe ngriu buzëqeshjen tonë

“Lajmi i tragjedisë në rrugën Shkup-Tetovë i ka thyer zemrat tona dhe e ka ngrirë buzëqeshjen tonë. Në këto çaste, kur na janë shterë fjalët, na mbete...

KËSHILLI I SIGURIMI I OKB-SË DO TË MBAJË SEANCË TË JASHTËZAKONSHME PËR SULMET E IZRAELIT NDAJ CIVILËVE PALESTINEZË
Përfundon hetimi për 27 prillin, 30 persona të akuzuar
Seanca gjyqësore për “TNT”, “Transportuesi” dhe “Tenderët”

“Lajmi i tragjedisë në rrugën Shkup-Tetovë i ka thyer zemrat tona dhe e ka ngrirë buzëqeshjen tonë.
Në këto çaste, kur na janë shterë fjalët, na mbeten vetëm lutjet: “O Zot, mëshiroji ata që kanë kaluar në amshim dhe jepju durim familjarëve dhe të afërmve të tyre”.
Lutjet tona sonte janë për shpirtat e viktimave dhe për shëndetin e atyre që janë lënduar në këtë aksident tragjik”, shkruan
Afrim Gashi,
Kryetar i Lëvizjes BESA

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0